Lazacos Kagylós spagetti
Hozzávalók 4 személyre:
2 db kis csomag olajos lazacfilé
1 kis konzerv kagyló
4 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
2.5dl tejszin
egy kevéske liszt
28dkg spagetti tészta
A halfiléket kicsomagoljuk és az olajat a serpenyőbe csöpögtetjük Beletesszük a kockára vágott hagymát és a felaprított fokhagymát, majd amikor már átpirultak hozzájuk tesszük a felszeletelt halat és a kagylót. Egy kicsit átforrósítjuk, és hozzáöntjük a tejszínt amibe bele kevertünk egy kevés lisztet. Várunk amíg kicsit felforr és már készen is van . A Spagetti tésztát olajos vízben megfőzzük , tányérra rakjuk és megpakoljuk a halas szósszal. Reszelt sajttal meghintve tálaljuk
Jó Étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése