2012. november 9., péntek

Alsóruha

Mielőtt elpostázom a ruhákat készítettem egy csoport képet.Annál is inkább mivel kész lettem az alsóruhával is. Találtam egy 52cm-es hasonló test felépítésű babára való szabás mintát. Lekicsinyítve elkészítettem és pontosan jó lett:-)  Ugye csinoska?

4 megjegyzés:

  1. Az alkotásid láttán a francia haute couture kifejezés jutott eszembe, amely szó szerinti fordításban:"magas szabászat", értelem szerint:magas színvonalú, nemes kivitelű ruhakészítés)az exkluziv, egyedi gyártású divatcikkekre vonatkozik.

    Kiváló minőségű, drága anyagok, különleges figyelem, időigényes kézimunka jelllemzi az haute couture-t, csakúgy mint az alkotásodat.

    Sok sikert, jó egészséget kívánok neked!

    baráti üdvözlettel!

    József

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen az elismerő szavakat! Kissé elérzékenyültem tőlük, de a célom végül is jól megfogalmaztad: Ezek szerint jó úton járok:-)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a kis ruha, bárcsak én is lehetnék ilyen kreatív. Nehéz elkészíteni? Nekem is vannak babáim, de sajnos nem ilyen szépen felöltözöttek. Ezek a ruhácskák művészi alkotások.
    Jó munkát!Andrea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:-) Pont egy éve kezdtem komolyabban a varrással foglalkozni, sokat tanultam és úgy érzem fejlődtem is ezen idő alatt. Hamarosan bemutatok majd egy nagy munkát. Rám bíztak egy antik babát és annak kell ruhát készítenem:-)

      Törlés