2011. augusztus 3., szerda

Vásárlás:-)

Nem tudtam ellenállni  bevásároltam kicsit, mentségemre legyen mondva hogy nem minden az enyém. Végre van 5-ös gyöngyfonalam, már régóta szerettem volna:-) Azon azért elgondolkodtam hogy postaköltséggel együtt is olcsóbb külföldről rendelni mint itthon vásárolni. . .

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színek, csak úgy, nézegetni is öröm, nemhogy dolgozni velük.
    Amúgy meg tényleg döbbenetes, hogy külföldről az ember olcsóbban beszerzi a fonalait. Én még nem próbáltam, de látom, hogy többeknek bejött.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg az. Bizony lehet így sokat spórolni és az sem mellékes hogy olyasmikhez is hozzá jut így az ember ami itthon nem kapható.

    VálaszTörlés
  3. Csodálatosakat vettél!
    Tényleg öröm nézegetni...
    ( Én nemrégen rendeltem szépséges csipkefonalat 'annyira nem volt drága mintha 2x annyi lett volna':-D és alig várom, hogy kipróbáljam:-), de egyenlőre csak simizhetem.)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek, de az a melírozott, az nagyon-nagyon tetszetős, én is elfogadnám:-) Épen azok a színek, amik még nagyon jó lenne, ha lennének.
    Látom a hajócskákat is, de abból meg az utolsó hajócskád, az, ami tetszik. Ezeket is nagyon szeretem, van belólük ölsszesen 7 db:-)

    VálaszTörlés
  5. A hajócskák, meg a melírozott fonal csak átmenetileg volt nálam:-) Már postára is adtam annak akinek segítettem a beszerzésben:-)

    VálaszTörlés
  6. Bizony a külföldi rendelés olcsóbb sokkal. Igaz azt be kell vallani hogy nem megy át a vámon ami jelentősen megdrágítaná, de nem annyira mint amennyiért itthon lehet beszerezni.
    Nagyon tetszenek a vásárolt kincseid :-) Tudod már hogy az 5-ös gyöngyfonalat mire használod majd?

    VálaszTörlés
  7. Eddig nekem csak egyszer kellett vámot fizetnem de az mondjuk több volt mint 100$. Így rendszerint egy hét alatt megérkezik. Igen tudom, célirányosan rendeltem ezeket a színeket belőle mert majd a napcsipke beszövésére fogom felhasználni. Kíváncsi vagyok a 20-as alapszál és a vastagabb kitöltés együttes hatására:-)

    VálaszTörlés