2011. május 16., hétfő

Nagy Fórumos Találkozó 2011

 Most szombaton volt  a fórum évi nagytalálkozója, amin én is ott voltam 1 év kihagyás után:-) Remekül éreztem magam . Megismewrkedtem kedves blogoló társammal Cathlen-Katával.  csak azt sajnálom hogy nem tudtunk sokat beszélgetni, mert mire észbekaptam és kerestem már ott sem volt. Mentségemre legyen mondva hogy én érkeztem szinte az utolsónak:-) Mutogattam a műveim amik szerintem tetszést arattak:-)Segítettem megérteni a tűs és a hajócskás frivolitás alapjait. Nagyon élveztem minden percet, csak sajnos nagyon hamar elrepült az idő , de hát jó társaságban ez mindíg így van:-) Kaptam szép ajándékokat amikért hálás vagyok és itt is köszönöm szépen. Megannyi apró kincs számomra kedves emberektől! Ö)röm volt ott lenni! Képek a nagy napról

6 megjegyzés:

 1. Élőben jobban tetszenek a tenerife csipkéid:-)

  VálaszTörlés
 2. Örülöki neki hogy tetszik neked:-) Élőben azért minden más mint fotón:-)

  VálaszTörlés
 3. Következő - augusztusban, Tamásiban:-)

  VálaszTörlés
 4. Én is nagyon sajnálom, hogy eljöttem, de nagyon sokat álltam és már nem bírtam sajnos többet. (Na meg várt a párom , hogy hazahozzon)
  Nagyon jó volt tényleg:-)

  VálaszTörlés
 5. Értem még értem jönnének, csak eljutni kéne valahogy. . .

  VálaszTörlés
 6. Jó volt legalább képeken ott lenni:)) köszönöm! Nagyon szép csipkéket látni ám a képeken, megjött a kedvem, hogy belevágjak még vagy 5 dologba hirtelen.

  VálaszTörlés