2011. május 18., szerda

Díjat kaptam

ilonamamzi figyelmessége okán díjban részesültem! Mindig nagy öröm az ilyen elismerés, mert visszajelzés értékű hogy nem fölösleges az amit csinálok. Ezúton köszönöm neki hogy gondolt rám is!
A játékszabály értelmében meg kell neveznem 10 dolgot amit nagyon szeretek . Nos ez nem is olyan egyszerű mint elsőre látszik, hiszen sok mindent szeretek. Hát szeretem a macskákat, nekem is van egy szépségem:-)
Aztán ha van módom rá akkor szeretek kirándulni, utazni  .
Szeretek kertészkedni, olyan jó látni ahogy a növények meghálálják a sok törődést . A Könyveket is szeretem, jó is lefekvés előtt olvasgatni .
Szeretek még kézimunkázni is, az alkotás öröméért leginkább, nem szívesen válok meg egy darabomtól sem. Nagyon jó társaságba járni és érezni az emberek szeretetét és viszonozni azt sok kedvességgel:-)
 Oda vagyok az internetért, sok barátra tettem szert általa és még a boldogság is rám talált:-)Ugyan nem vagyok templomba járó de van hitem és ragaszkodom is hozzá .Na és persze majdnem kimaradt, imádok sütni:-)  Nos azthiszem most kicsit jobban megismerhettetek.
Akiknek tovább küldöm : ganesa , csipkerzsika, edi-baba, judd25

3 megjegyzés:

  1. Jaj, hát köszönöm szépen!! nagyon örülök, hogy gondoltál rám:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm a díjat! Igyekszem mielőbb tovább adni :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm, igazán megtisztelő, kedves gesztus. Nagyon örülök... :))))

    VálaszTörlés