2010. március 12., péntek

Nyuszis böködős



Még régebben volt a kézimunkafórum szó a böködésről. Ami olyan mint a subázás csak kicsiben:-) Mivel közeleg a húsvét ezért készítettem egy aranyos kis képet ezzel a technikával. Neketek hogy tetszik?

7 megjegyzés:

  1. Nagyon ötletes! Igazi húsvétváró alkotás!

    VálaszTörlés
  2. Olyan nagyon élvezetes készíteni! :-) Te nem próbálod ki? Olyan kreatív vagy! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia kedves Csipkeherceg!
    Véletlenül bukkantam a blogodra, és teljesen le vagyok nyűgözve! Gratulálok hozzá :-)

    Ó, jaj, nagyon szeretném ezt a böködős technikát megtanulni én is, kérlek áruld el, hogy mi ennek a hivatalos neve! Mi ez a kis szerkentyű, milyen fonalat kell hozzá használni stb. Tudnál esetleg ajánlani pár weboldalt, ahol szó van erről a technikáról?

    Előre is hálásan köszönöm,
    Anita

    VálaszTörlés
  4. Persze hogy segítek:-) ez nem is lehet kérdés : Nos a hivatalos neve : punchneedle
    Google-ban ezen a néven keresd és sok mintát találni a hozzávaló speciális eszközt az ebay-en vettem . Mivel nálunk nem kapható sajnos. Szívesen segítek egyet venni neked is. Hát én gyöngyfonalat használtam hozzá, de a vastagabb tűvel akár szaténszalagot is használhatsz, bár azt nem próbáltam. de a böködésen kívül még lehet hímezni is vele.

    http://www.youtube.com/watch?v=uDxCRCmNsh8&feature=related

    VálaszTörlés
  5. Na a linket ki kell másolni ahogy látom. Köszönöm a kedves szavaidat ! Igazán örülök hogy idetaláltál hozzám és hogy tetszenek az alkotásaim külön jól esik nekem.

    VálaszTörlés
  6. punchneedle! Köszönöm szépen, találtam is egy csomó jó oldalt :-)) Nohát, ezt én is kipróbálom mindenképp! Köszönöm a segítséget :-)

    VálaszTörlés