2018. december 21., péntek

Karácsonyi készülődés

Sziasztok
 Idén sajnos nem úgy alakult a karácsonyi készülődésem mint ahogyan szerettem volna . Sajnos múlt héten az országos kardiológiai intézet vendég szeretetét élveztem több napon át és ahogy az orvosom prognózisát hallottam jövőre is visszavárnak több turnusban :(  Így csak ma álltam neki a sütésnek .Kellett egy hét mire rend bejöttem ..  Szóval ma kezdtem bele nagyon megkésve .a sütik készítése az én feladatom így készítek gyömbéres kekszet mézes kalács helyett, képviselő fánkot (a tésztát is én készítem ) és somlói galuskát .. Ha szeretnétek akkor a recepteket szívesen megosztom veletek is :) A jövőben meg úgy gondoltam több poszt lesz magánéleti témában és nem csak a ruhákat mutatom meg ..  Nálatok mi lesz a menü?

4 megjegyzés:

  1. Sajnálom a betegséged!
    Finomakat készítettél.
    A menü mindig igény szerint változik,kivéve a pulyka ugyanaz volt mint tavaly. Vejem találta a receptet az Amerikai Nagykövetség oldalán Hálaadási pulyka cím alatt. Nagyon kedvemre van a sok sült zöldség, isteni a karalábé, petrezselyem gyökér sütve!

    VálaszTörlés
  2. Oh, te szegény, nagyon sajnálom hogy ilyen beteg lettél! Remélem a kezelések segíteni fognak.
    A gyömbéres keksz receptjét szeretném elkérni, ha lehet. Nálunk klasszikus mákos bejgli volt és mézes puszedli, na de azt elrontottam. Még azóta sem puhult meg, hogy elkészült 23-án.

    Remélem jövőre még több szép ruhát tudsz majd varrni, nagyon várom az új ötleteket. Sok sikert és jó egészséget kívánok az új évben!

    Szia :-)

    VálaszTörlés
  3. Kedves László!
    Mindenek előtt jobbulást kívánok, ilyen fiatalon még nem kórházban kéne tölteni az adventi időszakot, de a betegség nem válogat.
    A gyömbéres keksz receptjét mindenképp várom, mert bár én is sütöttem egy fajtát, de szívesen kipróbálnék másikat is.

    VálaszTörlés