2013. július 4., csütörtök

Kisebb szünet uttán...

Az elmúlt hónapban nélkülöznöm kellet a számítógépet így úgy tűnhetett hogy eltűntem:-) pedig nem. :-) Alkottam , próbáltam a piés blúzt elkészíteni a a kék hímzéses  ruhához, végül is 3 próba darab után azt mondom sikerül kézzel elkészíteni ezt a díszítési módot, így a legújabb öltözetben már ott a blúz is amit meg merek mutatni nektek. De előtte kell egy kérdésre válaszolnom amit még közel egy hónapja  érkezett  a  http://rozsamuhelye-2010.blogspot.hu/2013/06/jatek-o.html 
blogról:-) 
Ez volt tehát a kérdés: Ki hogyan talált rá a kedvenc hobbijára ?
Hát  engem mindig érdekelt mindenféle kézimunka , Varrogattam régen is , de az amivel most foglalkozom és hát a legkedvesebb elfoglaltságom az egy másik hobbinak köszönhető. Gyűjtöm a régi fényképeket és divatlapokat. (1866-1900) -ig terjedő időszakból.
A baba ruha varrás területére úgy igazán ez a fotó repített . Elhatároztam hogy csak a kép alapján megpróbálom elkészíteni ahogy csak tőlem telik.. Így aztán szabtam varrtam kutattam megfelelő szabás minták után és ezt hoztam ki magamból.
 Azután beneveztem ezt az alkotást a Győri kiállításra ahol bár díjat nem kaptam de fő helyre került a teremben. 

Meg kaptam dicséretet(különösen a kézi varrás miatt ) is amikor visszakaptam a babát. Így azt gondoltam nem járok rossz úton ha ezzel foglalkozom hobbiként . Azóta próbálok fejlődni és egyre szebb, igényesebb dolgokat kiadni a kezeim közül továbbra is varrógép nélkül:-) Szeretek bíbelődni és elmerülni egy egy alkotásban.. . Na és akkor az én kérdésem a következő:  Ma az amiben a hobbíd  változást hozott az életedben?
 Akitől kérdezem:
hegemony77
hendimedi
edi-baba
bakterno-kuckoja


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép hobbit választottál magadnak,gratulálok hozzá és kívánok az életedben sok sikert!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :-) Nagyon élvezem és örömet okoz az alkotás :-)

      Törlés