2012. augusztus 11., szombat

Az új babám:-)




Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt:-) hát igen megint elcsábultam, bár be kell varjam hogy nem volt nagyon olcsó, de egyszerűen nem bírtam ott hagyni:-)))A hímzett kabát is lekészült de sajnos a rojtos szalag az elveszett a nagyvilágban.. .  Szerettem volna hozzávaló díszes szoknyát is készíteni, ezért vettem másolópapírt, de az a lenvásznat nem fogja meg. Így ez a kabát lett a próbadarab, és majd napszövetből elkészítem az egész együttest:-))

9 megjegyzés:

  1. Szép az új babád! A kis kabáton nagyon szép a hímzés!

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom,hogy honnan indult el neked ez a babák utáni szeretet,de egy biztos, csoda szép ruhákat készítesz nekik :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát először a divattörténet iránt érdeklődtem, de rájöttem hogy nagyban esélyem sincs elkészíteni semmit sem, de piciben ige:-) így kiélhetem magam rendesen:-) Így kezdődött. Aztán a kedvenc korszakomhoz kerestem babát/babákat, és elkezdtem tanulmányozni az antik babaruhákat, vettem pár könyvet nézegettem sok fotót és most itt tartok, de van még hová fejlődni

      Törlés
  3. Nem tudom,hogy neked,honnan indult el a babák iránti szeretet,de egy biztos csodaszép dolgokat készítesz:O)
    Örülök,hogy tudtad gyűjteményedet szaporítani egy újabb babával...
    Üdv.Rózsa

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, különleges a hajszíne az új babádnak! Kíváncsi leszek milyen színeket álmodsz majd hozzá. ( ha jól gondolom kicsit kötöttebb lesz ezen a téren a munka)Új kihívás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem először kap egy fehér ruhát, a mintát már kinéztem. Tényleg elég kötött a stílus amin belül lehet mozogni. Többnyire a vonalú kabátruhák és társai....

      Törlés
  5. Nagyon gyönyörű a baba, és az a kiskabát egyszerűen csodaszép!!!

    VálaszTörlés
  6. Tetszik a baba ! Jó tervezgetést a ruhákhoz !

    VálaszTörlés