2012. június 18., hétfő

Készen van a teljes szett:-)




Íme a teljes szett. A pelerin sem volt olyan vészes mint gondoltam, még az íves felhajtás is sikerült. A cipőcskének nagyon örülök, Végre máskor is tudok majd készíteni, csak az igazi valami bőrből lett volna. . .
Nos hogy tetszik nektek?

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű az összes darab,csak csodálni tudlak! Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi de ezek nagyon nagy szavak, meg sem érdemlem... Ellenben akit tényleg csodálni lehet az Te vagy a sok szép ékszerért amit készítesz! :-)

      Törlés
  2. Nagyon szép! A cipő meg épp így jó ahogy van. Régiekben is a kisasszonyok amolyan "eldobhatós" szaténcipellőben jártak, amit aztán egy este alatt széttáncoltak. ;)
    (bár érzem én, hogy hamarosan láthatunk egy igazi bőrcipőt is tőled :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ahhoz kéne lyukasztót is beszerezni meg egy csomó mindent még, úgyhogy az kissé odébb van még, de ami közelebb van a a szalmakalap készítés:-)) Örülök hogy tetszik:-))

      Törlés
  3. Nagyon szép az egész kollekció! A cipőhöz meg külön gratulálok, nem is értem, hogy eddig Te miért nem mertél hozzákezdeni. Neked az ujjadban van a varrás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen:-) igazán jól esik ha így gondolod. Eddig nem volt szabásmintám meg leírásom hozzá, de már van:-) így ki is tudtam próbálni. Végre megtaláltam az igazán hozzám illő hobbit:-)

      Törlés
  4. Csodás, mint mindig ! Nagy-nagy gratuláció !

    VálaszTörlés