2012. június 18., hétfő

Készen van a teljes szett:-)
Íme a teljes szett. A pelerin sem volt olyan vészes mint gondoltam, még az íves felhajtás is sikerült. A cipőcskének nagyon örülök, Végre máskor is tudok majd készíteni, csak az igazi valami bőrből lett volna. . .
Nos hogy tetszik nektek?

7 megjegyzés:

 1. Gyönyörű az összes darab,csak csodálni tudlak! Gratulálok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi de ezek nagyon nagy szavak, meg sem érdemlem... Ellenben akit tényleg csodálni lehet az Te vagy a sok szép ékszerért amit készítesz! :-)

   Törlés
 2. Nagyon szép! A cipő meg épp így jó ahogy van. Régiekben is a kisasszonyok amolyan "eldobhatós" szaténcipellőben jártak, amit aztán egy este alatt széttáncoltak. ;)
  (bár érzem én, hogy hamarosan láthatunk egy igazi bőrcipőt is tőled :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ahhoz kéne lyukasztót is beszerezni meg egy csomó mindent még, úgyhogy az kissé odébb van még, de ami közelebb van a a szalmakalap készítés:-)) Örülök hogy tetszik:-))

   Törlés
 3. Nagyon szép az egész kollekció! A cipőhöz meg külön gratulálok, nem is értem, hogy eddig Te miért nem mertél hozzákezdeni. Neked az ujjadban van a varrás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen:-) igazán jól esik ha így gondolod. Eddig nem volt szabásmintám meg leírásom hozzá, de már van:-) így ki is tudtam próbálni. Végre megtaláltam az igazán hozzám illő hobbit:-)

   Törlés
 4. Csodás, mint mindig ! Nagy-nagy gratuláció !

  VálaszTörlés