2012. január 10., kedd

Alakulóban

Nem szoktam félkész munkát mutatni ruhácskából de most kivételt teszek:-) Legfőképpen azért hogy köszönetet mondjak Évának a csodás anyagért! Amikor felajánlotta hogy küld nekem egy csomagot eszembe nem jutott hogy ilyen csodás dolgok lesznek benne:-) Nem is bírtam magammal és neki is láttam alkotni. :-) Kipróbáltam milyen ha az anyag szélét nem  a szokásos módon dolgozom el hanem kicakkozom. Mivel volt ilyen mintám és a cikkcakk ollónál nagyobbakat kellett vágni így nekiálltam ollóval. A szoknya alján a fodor 160cm és még csak a felét díszítettem ilyen módon de nagyon érdekelt az összhatás:-)) Szerintetek Milyen lesz így? Nem olyan mintha félbe lenne hagyva?

5 megjegyzés:

  1. Asszem gyönyörű lesz:-))) ( mint mindig)

    VálaszTörlés
  2. Mivel Te írtad, hogy még csak félig van kész, ezért olyan, mintha félbehagytad volna:-))) Viccet félretéve ez is csodás lesz szerintem, az anyag is kiváló !

    VálaszTörlés
  3. Mivel Te írtad, hogy még csak félig van kész, ezért olyan, mintha félbehagytad volna:-))) Viccet félretéve ez is csodás lesz szerintem, az anyag is kiváló !

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű darab nekem már most tetszik azért kíváncsi leszek ha kész lesz!Örülök hogy jó helyre kerültek az anyagok!!!:))))

    VálaszTörlés
  5. Szerintem fantasztikus ,nagyon tetszik:))

    VálaszTörlés